Moim zdaniem następna profesją może być w końcu coś nie oczywistego, żeby ludzie bardzo zainteresowali się ta profesją np. na tej kolonii, czyli moim zdaniem albo Templar albo Rouge (sin we wdzianku starego rangera) a wywnioskowałem to poprzez tajemnicze screeny prezentujące arty, które narazie się sprawdzają i są identyczne na gw2.com w zakładce Professions.
(Hurra! pierwszy post ;d )
Edit: no... szukałem szukałem w w końcu znalazłem! http://img100.imageshack.us/img100/2517/gw2classeswithele.jpg
Edit2: widzę, że nikt ze mną nie chce porozmawiać o tych postaciach na screenie którego dałem, to sam ze sobą porozmawiam

Jestem przekonany że "mój Rogue" znajduje się po lewej stronie Elementalistki, można go poznać po identycznej długości włosów i masce na twarzy, która zasłania szyję.
Templara również można poznać, który jest oddalony najbardziej w prawo ma on tarczę i miecz o podobnym końcu ostrza, tak jak na arcie, chociaż co dziwnego, na arcie Templar trzyma w prawej ręce miecz, a w lewej tarcze.... a na screenie w gw2.com jest na odwrót.
Edit3: A no tak, przecież na moim arcie znajduje się również Mesmer, który stoi identycznie jak postać za Warriorem