O Duchach i kolejnej klasie

Masz jakieś komentarze lub chcesz wypowiedzieć swoje zdanie na temat nowości ze świata Guild Wars? Tutaj masz szansę to zrobić!

Moderator: Redaktorzy

Post przez Lunar » 29 lip 2010, o 10:49

Nasz Oracle of Wisdom znalazł dla nas wywiad z Jeffem Grubbem (kolejny) w którym mówi o GW2 i o tym, że przed PAXem będzie ujawniona 4 profesja. Szukajcie aż znajdziecie.

Zaś KillTenRats przygotowało recenzję "Ghosts of Ascalon". Jeżeli nadal się zastanawiacie czy kupić lub czekać na .pdfa to to może pomoże powziąć decyzję.
Obrazek
Lunar
.: Cartographer :.
.: Cartographer :.

Post przez Serindrack » 29 lip 2010, o 11:47

Yeah... Ale mają tempo :P
Częstotliwość śliczna, jeśli chcą wywalić nową profesję przed sierpniowym bum... I to zapewne na tyle długo przed nim, żeby zdążyła wywołać poklask.

Edyta: czepnę się ^^
"przed PAXem" jest nieco mniej dokładne, niż to, co mamy tutaj:
Before Cologne, before PAX, we'll know a fourth.

Nowa profa ujawniona będzie nie tyle, co przed PAXem, co nawet przed pierwszym pokazem demówki :]
Ostatnio edytowano 29 lip 2010, o 11:51 przez Serindrack, łącznie edytowano 1 raz
Dum dum dum...
Serindrack
Fungal Wallow

Post przez Budo » 29 lip 2010, o 17:09

There is the event system, which is the story of the world -- it's larger. "Centaurs are attacking the garrison and if we don't defeat them they're going to take the garrison, so we have to drive them out."

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!

Jeszcze raz, bo nie rozumiem o co chodzi z tymi centaurami.. to jakaś nowość? :frust: :frust: :frust: :frust:
Obrazek
Budo
Burning Titan

Post przez szerszeń45 » 29 lip 2010, o 18:55

Kolejna profesja? Zapewne Mesmer albo Necro. ;) Mam nadzieję teraz ujrzeć nornów, asury lub sylvari w akcji a nie tylko ludzi i charry. :P
Dismantle!
szerszeń45
Whiptail Devourer

Post przez Anakin » 29 lip 2010, o 19:42

Normalnie obstawiał bym Necro, ale premiera profki przed gamesconem oznacza, ze będzie ona prawdopodobnie grywalna. Anet zapewne będzie chciała dać największą różnorodność w demie wiec nie wiem czy jednak będzie to 2 caster czy np taki sin, lub ta protujaca profka.
Co do Asur i Sylvari (zwłaszcza naszych elfów) to wątpię, te rasy podkręcają niesamowicie hype, wiec ich nie zdradzą zbyt szybko. Stawiałbym na grywalnego człowieka, ew charr/norn.
Cóż we shall see ;) </ponglisz>

V@: Chodzi mi o demo
Ostatnio edytowano 29 lip 2010, o 20:41 przez Anakin, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek
Anakin
Jade Armor

Post przez Budo » 29 lip 2010, o 20:23

eee co rozumiesz przez grywalną profesję? Każda profesja z tych ośmiu będzie grywalna :o
no i co ma wspólnego z tym wszystkim rasa... profesje będą niezależne od ras.
Obrazek
Budo
Burning Titan

Post przez Tom Stone » 29 lip 2010, o 20:48

Chodzi prawdopodobnie o kwestie marketingowe - klasy, które będą grywalne w demie, jakie ma zostać zaprezentowanie w Niemieckiej Kolonii. Jeśli chodzi o rasy to generalnie również chodzi o demo GW2 oraz to, jaka rasa zostanie pokazana na screenach/filmiku dołączonym do profesji.
Tom Stone
.: Eskimos :.
.: Eskimos :.

Post przez tazer » 29 lip 2010, o 21:33

ale ze necro ma byc jakis niegyrwalny w demie czy co? jakis gorszy jest i nie jest uberpwnagerangerbbq? :p
Obrazek
Obrazek
Obrazek
tazer
Burning Titan

Post przez Thaia Lightbringer » 29 lip 2010, o 21:39

Nekro - system kontrolowania minionów (wierzycie że tego nie będzie... bo jeśli Nekro naprawdę będzie w GW2 to nie wyobrażam sobie tego inaczej) - a to pokazuje sporo mechaniki gry. Systemu kontroli petów też nie pokazali!
Obrazek
Thaia Lightbringer
Burning Titan

Post przez szerszeń45 » 29 lip 2010, o 22:15

O fajnie byłoby rozkazywać minionom. :) A nie tak jak teraz każdy bezrozumny minion robi co chce ;]
Dismantle!
szerszeń45
Whiptail Devourer

Post przez tazer » 29 lip 2010, o 22:32

wlasciwie w ksiazce takie proste rozkazywanie jest, wiec w sumie czemu nie... :p ciekawe, ciekawe.
Obrazek
Obrazek
Obrazek
tazer
Burning Titan

Post przez Anakin » 29 lip 2010, o 22:38

Ha! Więc jednak masz tego pdf'a! xD

A rly to obstawiam, że zamiast klasycznych minionów dostaniemy levelujacego z nami summona i ew pomniejsze miniony. Zapowiedziane zostały 2 klasy z zwierzakami a zwykłe mięsko armatnie nie pasuje pod ten opis ;)
Co do dema nie wiemy nic, równie dobrze mogą dać 1 profkę, 1 rasę, 1 quest; ale mam nadzieję, że będą co najmniej 2 rasy i 3 klasy ;)
Obrazek
Anakin
Jade Armor

Post przez tazer » 29 lip 2010, o 22:44

nie mam, szukam xD
to jest w drugim, dostepnym rozdziale :P!
Obrazek
Obrazek
Obrazek
tazer
Burning Titan

Post przez Thaia Lightbringer » 29 lip 2010, o 22:48

Nie czytujemy skrawków :X
Obrazek
Thaia Lightbringer
Burning Titan

Post przez Lord Murzyn » 30 lip 2010, o 10:36

Czytałem, że rozważają rekiny jako pety dla rangera :).
Obrazek
Lord Murzyn
Whiptail Devourer

Post przez Xsior » 30 lip 2010, o 13:43

Lord Murzyn napisał(a) :Czytałem, że rozważają rekiny jako pety dla rangera :).

Rekiny będą na pewno...
dervish fan napisał :bo hasło zminiłem

no zmieniłem hasło i na stronce pokazało sie password change succeeded

no wie ktoś co to znaczy bo ja naglika nieznam ani troche ja we włoszech mieszkam
Xsior
Hydra

Post przez Small Timi » 1 sie 2010, o 18:26

Moim zdaniem następna profesją może być w końcu coś nie oczywistego, żeby ludzie bardzo zainteresowali się ta profesją np. na tej kolonii, czyli moim zdaniem albo Templar albo Rouge (sin we wdzianku starego rangera) a wywnioskowałem to poprzez tajemnicze screeny prezentujące arty, które narazie się sprawdzają i są identyczne na gw2.com w zakładce Professions.

(Hurra! pierwszy post ;d )

Edit: no... szukałem szukałem w w końcu znalazłem! http://img100.imageshack.us/img100/2517/gw2classeswithele.jpg
Edit2: widzę, że nikt ze mną nie chce porozmawiać o tych postaciach na screenie którego dałem, to sam ze sobą porozmawiam :P
Jestem przekonany że "mój Rogue" znajduje się po lewej stronie Elementalistki, można go poznać po identycznej długości włosów i masce na twarzy, która zasłania szyję.
Templara również można poznać, który jest oddalony najbardziej w prawo ma on tarczę i miecz o podobnym końcu ostrza, tak jak na arcie, chociaż co dziwnego, na arcie Templar trzyma w prawej ręce miecz, a w lewej tarcze.... a na screenie w gw2.com jest na odwrót.
Edit3: A no tak, przecież na moim arcie znajduje się również Mesmer, który stoi identycznie jak postać za Warriorem
Ostatnio edytowano 1 sie 2010, o 20:20 przez Small Timi, łącznie edytowano 3 razy
Small Timi
Whiptail Devourer

Post przez tazer » 1 sie 2010, o 21:30

Small Timi napisał :Edit2: widzę, że nikt ze mną nie chce porozmawiać o tych postaciach na screenie którego dałem, to sam ze sobą porozmawiam :P

bo rozmawialismy o tym juz tyle razy, ze po raz piecdziesiaty nam sie nie chce.
Obrazek
Obrazek
Obrazek
tazer
Burning Titan

Powrót do Newsy